Εγκαίνια 5ου Μαθητικού Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος Αχαρνών.

Το σχολείο μας είχε την τύχη την καλή να αξιολογηθεί η πρότασή του και να συμμετέχει στα εγκαίνια του 5ου μαθητικού Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος του Δήμου Αχαρνών, την Τετάρτη 29 Μαρτίου στην αίθουσα εκδηλώσεων «Μάριος Δημήτριος Σουλούκος»

Το σχολείο μας, θέτοντας τα εχέγγυα για περαιτέρω ανάπτυξη και διαρκείς επιτυχίες, συμμετείχε με το χοροθέατρο : «Ενώ είδες! Ιάσονες και Μήδειες» της εξαίρετης συναδέλφου κυρίας Κίτνα Βαρβάρας (Βέρας).

Παράλληλα, στο φουαγιέ του Δημαρχείου πραγματοποιείται η έκθεση κόμικ του Ιδρύματος «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ» με τίτλο: «Οι Ηλέκτρες του Κόσμου» στην οποία είχαν την δυνατότητα να επισκεφθούν και ξεναγήθηκαν όλοι οι μαθητές μας.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Αχαρνών, την υπεύθυνη της διοργάνωσης κυρία Κασσιωτάκη, την καθηγήτρια του χορού του σχολείου μας κυρία Κίτνα και όλους τους συναδέλφους (κυρία Μάρα, κυρία Κωδούνα, κυρία Τσαζή, κυρία Στυλιανού, κυρία Καρανικόλα ) που άμεσα ή έμμεσα συνείσφεραν για για την πάρα πολύ καλή παρουσία του σχολείου μας.

Ενα ακέραιο και πολύ μεγάλο ευχαριστώ, (σε ποιους άλλους;) στους μαθητές μας και τους γονείς τους.

Αγαπητά μου παιδιά σας εύχομαι πάντα να τολμάτε και να έχετε πάντα επιτυχίες σε ό,τι και αν κάνετε!

Με την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε και πάλι την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την “χορηγία” και την δωρεάν μεταφορά των μαθητών μας.

Σχολιάστε

error

Σας αρέσει η ιστοσελίδα μας; Διαδώστε την! :)