Μέτρα κατά covid19

Ενημερώνουμε τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του σχολείου μας για τα παρακάτω:
Από σήμερα 8/9 έως την άλλη Παρασκευή 17/9 θα διατίθενται από τα φαρμακεία 6 selftest για τρεις εβδομάδες,τη Δευτέρα 13/9 οι μαθητές θα πρέπει να προσέλθουν στο σχολείο με selftest και στη συνέχεια θα πρέπει να προσέρχονται στο σχολείο με selftest που θα κάνουν δυο (2) φορές την εβδομάδα και θα ελέγχεται Τρίτη και Παρασκευή.

Επίσης να ενημερώνουμε τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας ότι θα προσέρχονται στο σχολείο μας με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση παρελθούσας νόσησης από κορωνοϊό (τελευταίου εξαμήνου) ή βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού τεστ, το οποίο θα πρέπει να πραγματοποιείται επίσης δύο (2) φορές την εβδομάδα  έως και 24 ώρες πριν την προσέλευση στο σχολείο με ευθύνη και κόστος δικό τους και θα ελέγχεται Τρίτη και Παρασκευή. Ειδικότερα την πρώτη εβδομάδα του διδακτικού έτους, το τεστ πρέπει να πραγματοποιηθεί έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση στο σχολείο τη Δευτέρα 13/9/2021.
Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική από όλους εντός των σχολικών χώρων, όπως εκάστοτε προβλέπεται για τους ανοικτούς και κλειστούς χώρους από την πολιτεία.

Σχολιάστε

error

Σας αρέσει η ιστοσελίδα μας; Διαδώστε την! :)